Izrada Web Stranica

Kontaktirajte nas


U ponudi imamo CMS web stranice bazirane na Joomla CMS sustavu za samostalno upravljanje sadržajem, kojim sami na jednostavan način možete vršiti brze izmjene ili brisanje postojećih, kao i dodavanje novih sadržaja na Vašoj internet stranici.  Ovakav sustav može se prilagoditi svim klijentovim potrebama i željama tako da svaki klijent dobiva originalan proizvod.

Samom  sustavu pristupate putem vašeg web preglednika. Administracijsko sučelje je pregledno i jednostavno za korištenje, a  zaštićeno je korisničkim imenom i lozinkom. Administraciju može imati vršiti i više administratora različitih ovlasti.  Korištenjem CMS-a eliminira se potreba plaćanja mjesečnog održavanja stranice jer pomoću njega to možete raditi u potpunosti samostalno.


Joomla CMSOsnovne značajke Joomla! CMS-a

Joomla je više nego moćan sustav za upravljanje sadržajem, kako za web tako i za mobilne telefone, prvenstveno zahvaljujući velikoj mreži korisnika. Ovo je samo pregled značajki, ali istinska snaga sustava Joomla je u fleksibilnosti i proširivosti.

Upravljanje korisnicima - User Management

Joomla posjeduje registracijski sustav koji omogućava korisnicima da konfiguriraju osobne opcije. Postoji devet korisničkih grupa s različitim vrstama dozvola za pristupanje, uređivanje​​, objavljivanje i upravljanje.

Provjera je osobito važan dio korisničkog upravljanja a Joomla podržava više protokola, uključujući LDAP, OpenID, pa čak i Gmail. To omogućuje korisnicima da koriste svoje postojeće podatke o računu za pojednostavljenje procesa registracije.

Multimedija, datoteke i mape

Media Manager je alat za jednostavno upravljanje multimedijalnim datotekama i/ili mapama s kojim je moguće konfigurirati MIME postavke za bilo koju vrstu datoteke. Media Manager je integriran u alat za uređivanje članaka, tako da se mogu dograbiti slike i druge datoteke u bilo koje vrijeme.

Višejezičnost

Za izradu višejezičnih stranica tu je podrška za mnoge svjetske jezike i UTF-8 enkodiranje. Na primjer, web stranica treba biti na jednom jeziku a administratorska ploča na drugom.

Banner

Postavljanje bannera na web stranice je skroz jednostavno uz pomoć Banner Managera, počevši od izrade profila klijenta. Nakon što dodate kampanje i bannere, možete postaviti količinu pojavljivanja, specijalne URL-ove, i još mnogo toga.

joomla web developmentKontakti

Contact Manager pomaže korisnicima pronaći pravu osobu i njihove kontaktne informacije. Podržano je više oblika kontakata, za pojedince i za grupe.

Ankete

Ako želite saznati više o svojim korisnicima, možete kreirati ankete s više opcija.

Tražilica

Pomaže korisnicima pronalazak sadržaja na web stranici a administratoru pruža uvid u statistiku pretraživanja.

Web link (poveznica)

Pomaže u izradi web linkova (poveznica) prema drugim web stranicama. Poveznice se mogu sortirati u kategorije, a tu je i brojač klikova.

Upravljanje sadržajem

Sadržaj se može organizirati na bilo koji način. Članci se sortiraju u kategorije. Svaka kategorija može imati podkategorije, a podkategorije mogu imati svoje podkategorije. Korisnici mogu ocjenjivati članke, poslati ih e-mailom prijatelju ili automatski spremiti kao PDF dokument (s UTF-8 podrškom za sve jezike). Administratori mogu arhivirati sadržaj na čuvanje, skrivajući ga tako od posjetitelja.

Na javnim web stranicama, ugrađeno e-mail maskiranje štiti e-mail adrese od spam robota.

Za stvaranje sadržaja koristi se WYSIWYG tekst editor (eng. What You See Is What You Get, hrv. Što vidiš to ćeš i dobiti), dajući čak i početnicima mogućnost da jednostavno kombiniraju tekst i slike na atraktivan način. Nakon što je članak napravljen, postoji niz predinstaliranih modula za pokazivanje najpopularnijih članaka, zadnje objavljenih članaka, blic vijesti, povezanih članaka, i još mnogo toga.

Distribucija sadržajaJoomla Development

Joomla omogućuje jednostavnu distribuciju sadržaja, omogućujući korisnicima da se pretplate na nove sadržaje u svom omiljenom RSS čitaču. Jednako jednostavna je integracija RSS kanala iz drugih izvora, objedinjavajući ih tako sve na istoj web stranici.

Izbornici i navigacijski sustav

Upravljanje izbornicima s Menu Manager omogućuje stvaranje izbornika i stavki izbornika. Struktura hijerarhije izbornika (i ugniježđene stavke) potpuno je neovisna od strukture hijerarhije sadržaja na web stranici. Izbornici se mogu postaviti na više mjesta i u bilo kojem stilu. Joomla automatski stvara navigacijsku vodilju eng. breadcrumbs za što jednostavniju navigaciju po web stranici.

Predlošci za Joomla! CMS

Predlošci služe za grafičko oblikovanje web stranica. Moguće je koristiti jedan predložak za cijelu web stranicu ili pak više predložaka za različite dijelove web stranice.

Integrirani sustav pomoći

Joomla ima ugrađeni sustav za pomoć korisnicima da pronađu ono što im je potrebno. Pojmovnik objašnjava pojmove (na engleskom), Version Checker provjerava da li se koristiti najnovija verzija Joomla sustava a alat za informacije o sustavu pomaže otkloniti probleme, a tu su i linkovi prema online resursima za dodatnu pomoć i podršku.

Proširivost i nadogradnja

Osim navedenih opcija dostupne su na tisuće besplatnih i komercijalnih specijaliziranih dodataka; komponente, moduli, plug-inovi, predlošci. Uz njihovu pomoć Joomla postaje uistinu moćan stroj za web aplikacije.