Kontaktirajte nasAko više niste zadovoljni s dizajnom, funkcionalnošću ili prisutnošću Vaših web stranica na tražilicama, pravo je vrijeme za redizajn internet stranica.

Redizajn stranica zbog upitne funkcionalnosti

Zadovoljni ste dizajnom Vaših internet stranica, ali zbog nedostatka CMS-a upitna je funkcionalnost. Uspješno poslovanje u današnje vrijeme nezamislivo je bez prisutnosti na internetu, samim time sadržaj Vaših web stranica potrebno je redovito osvježavati, od korigiranja cijena, isticanja proizvoda na akciji, prezentacije novih proizvoda, dodavanje slika itd. Sve nabrojano puno je lakše ako su Vaše internet stranice razvijene uz sustav za upravljanje sadržajem (CMS), pomoću kojeg krajnji korisnici odnosno vlasnici internet stranica, jednostavno i bez potrebnog poznavanja HTML programskog jezika mogu samostalno uređivati internet stranice iz korisničkog sučelja sličnog MS Office Word-u.

Redizajn stranica zbog neprihvatljivog dizajna

Internetske tehnologije konstantno se mijenjaju i unaprjeđuju. Nikako nemojte dopustiti da web stranice koje predstavljaju Vaše poslovanje izgledaju zastarjelo uslijed napretka internetskih tehnologija. Ako postoji i najmanja šansa za propuštanje poslovne prilike zbog toga što potencijalni klijenti nisu zadovoljni prezentacijom Vašeg poslovanja na internetu, pravo je vrijeme za investiciju u redizajn postojećih web stranica.

Redizajn stranica zbog neprisutnosti na tražilicama

Sustav za upravljanje web sadržajem implementiran u Vaše web stranice koje odlikuje moderan dizajn, ali stranice se ne pojavljuju među rezultatima pretrage na tražilicama za ključne riječi. U tom slučaju Vašim internet stranicama potrebna je web promocija i eventualno redizajn.

website redesign