Kontaktirajte nasOdržavanje web stranica je proces ažuriranja sadržaja te održavanja funkcionalnosti i strukture web stranica koji počinje teći nakon njihove izrade. Održavanje nije obavezno, ali nameće se kao logična potreba za ažuriranjem kod 99% web stranica.

Možemo ponuditi održavanje web stranica koje smo sami izradili, kao i održavanje stranica koje su izradili drugi autori.

Način održavanja web stranica

Nakon slanja upita putem naše forme , šaljemo Vam email s obavijesti o zaprimljenom zahtjevu za ažuriranjem Vaših web stranica. Ovisno o odabranom modelu održavanja Vaših web stranica, zatražene izmjene mogu biti provedene odmah, roku nekoliko sati ili u roku nekoliko dana.
U slučaju hitnosti održavanje se izvodi odmah.
Po završetku ažuriranja Vaših web stranica, šaljemo Vam email s obavijesti o izvršenim izmjenama.
Modeli održavanja web stranica

  • Redovito mjesečno održavanje
  • Održavanje po potrebi
odrzavanje
odrzavanje

Redovito mjesečno održavanje

Redovito mjesečno održavanje je namijenjeno klijentima koji imaju potrebu za čestim izmjenama na web stranicama. Klijenti koji s nama sklope Ugovor o održavanju web stranica imat će razne benefite. Redovito mjesečno održavanje se sastoji od paketa koji su formirani ovisno o Vašim potrebama i plaćaju se u paušalom obliku na mjesečnoj bazi. Ako ste zainteresirani da i Vi s nama Ugovorite redovito mjesečno održavanje Vaših web stranica, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi Vam mogli preporučiti optimalan paket sukladno Vašim potrebama.

Održavanje po potrebi

Održavanje po potrebi je drugim riječima postupak održavanja “koliko potrošim – toliko platim”. Ako nam pošaljete stavke za ažuriranje Vaših web stranica npr. 3. 21. i 29. u mjesecu, zbrojit ćemo ukupno utrošene sate u tom mjesecu na Vašoj web stranici te Vam sa zadnjim danom u mjesecu ispostaviti račun za izvršena ažuriranja.

Što je to održavanje web stranica i kome je potrebno?

Održavanje web stranica ( ili aktualizacija web stranica, osvježavanje web stranica, ažuriranje web stranica i dr. ) je izmjena slikovnog i tekstualnog materijala na web stranicama. U održavanje web stranica također može ući manja dizajnerska i programska izmjena web stranica.
Usluga održavanja web stranica je namijenjena za klijente koji ne mogu, ne žele ili ne stignu sami izvršiti određene slikovne, tekstualne ili programske izmjene na web stranicama. Održavanje će tada obaviti naši djelatnici na temelju Vašeg usmenog ili pismenog zahtjeva.

Što nije održavanje web stranica?

Pod uslugu održavanja web stranica ne podrazumijevamo neke druge usluge npr: web hosting, obavezne tehničke nadogradnje web programa koje koristite, nadogradnju CMS sustava, produženje domena ili slične usluge. Ako primijetimo da ste greškom zatražili jednu od navedenih usluga koje ne ulaze u održavanje web stranica o tome ćemo Vas pravovremeno obavijestiti prije izvršavanja iste.
U održavanje također ne spadaju nadogradnje ili nove značajke koje sami zatražite od nas ili koje su nužne da bi Vaša web stranica funkcionirala.

odrzavanje