Kontaktirajte nas


Imate li web stranicu? Mislite da ćete na izradu potrošiti mnogo novaca? Web stranica nije trošak, već dobra investicija! Došli ste na pravo mjesto jer naš cilj je izraditi web stranice koje će biti u skladu s Vašim potrebama i vizijama pri čemu ćemo Vas savjetovati i voditi ka ostvarenju Vaših želja. Zajedno ćemo doprinijeti promociji Vaših usluga ili proizvoda na Internetu.

Prije samog dizajna, programiranja i izrade, upoznajemo se s radom Vaše tvrtke da bi što bolje razumjeli kakav tip stranica Vam treba te koje pojmove Vaši klijenti pretražuju putem tražilica (Google). Približit ćemo Vam i pojednostaviti proces izrade web stranica i uključiti Vas u isti jer Vi najbolje znate što Vaši klijenti žele.

10

Sve naše web stranice izrađene su u WordPress ili Joomla CMS-u, najčešće korištenim sustavima za upravljanje web sadržajem. Nudimo Vam moderan, responsive dizajn koji zadovoljava sve trenutne standarde kvalitete.

Nepobitna je činjenica da je WordPress najpopularniji i najčešće korišteni CMS na Internetu. Razlog za to je velika jednostavnost njegovog korištenja te veliki broj već gotovih predložaka (tema) koji načinjenim web stranicama daju lijep i moderan izgled. Naučiti raditi u WordPressu vrlo je jednostavno, a niti sama početna instalacija CMS-a nije komplicirana – može ju napraviti gotovo svaki iskusniji korisnik računala.

Međutim, trebate li imalo složenije web stranice, ako želite upravljati redoslijedom i načinom objave sadržaja, ako trebate poslovne značajke, administraciju korisnika i sl., najbolji izbor bit će Joomla CMS.

Samo uređivanje tekstova jednostavno je i u Joomli i u WordPressu – za to se koristi WYSIWYG editor, sučelje nalik onom u Microsoft Wordu. Ako znate raditi u MS Wordu, ili bilo kojem drugim programu za uređivanje teksta, znat ćete raditi i u Joomli ili WordPressu!

web-developers