Kontaktirajte nas


Znate li da možete preseliti svoju trgovinu na Internet? Nije li odlična spoznaja da svi Vaši kupci mogu kupiti Vaš proizvod uz par klikova i bez potrebe dolaska u prodavaonicu? Uz web shop kupnja proizvoda i interakcija s kupcima nikad nije bila jednostavnija. Omogućite Vašim kupcima da kupuju iz udobnosti kauča.


izrada web shopovaPostoji puno objašnjenja kojima se može pojasniti rad, misija i funkcioniranje web shopa u internet svijetu, a jedno od najjednostavnijih jest da je web shop predstavnik Vaše trgovine, tj. Vaš internet dućan, pomoću kojeg posjetitelji (kupci) mogu naručiti Vaš proizvod ili zatražiti Vašu uslugu. Odlučite li se za stvaranje prepoznatljivog internet poslovanja, koji će Vas istaknuti i izdignuti nad konkurencijom, web shop je neizostavan dodatak Vašoj web stranici.

Internet trgovina objedinjuje više bitnih faktora koji su potrebni za realizaciju procesa kupovine. Trgovina, prodaja, distribucija i marketing – sve na jednom mjestu! Zamislite web trgovinu kao dućan s policama na kojima možete izložiti sve svoje proizvode, bez ograničenja u informacijama, specifikacijama i veličini asortimana, do kojih kupci mogu doći jednim klikom.

izrada web shopova

Što nudi izrada web shopa?

Izrada web trgovine je jedinstvena prilika da budete profesionalni i praktični u poboljšanju svog poslovanja i maksimalnoj prilagodbi krajnjem kupcu. Ljudi na svakodnevnoj bazi pretražuju internet i tragaju za informacijama, vijestima i proizvodima koje su željni nabaviti bez puno muke i utrošenog vremena. S godinama sve veći broj pojedinaca je razvio naviku online prodaje i kupovine koja je postala jedna od najisplativijih vrsta trgovine današnjice.

Neke od najistaknutijih prednosti posjedovanja web shopa su:

  • niži troškovi pokretanja i vođenja trgovine
  • veća dostupnost krajnjim kupcima
  • jednostavnost i praktičnost korištenja
  • pretvaranje svih fizičkih trgovina u jednu
  • prodaja i kupovina proizvoda dostupne 24 sata na dan, 7 dana u tjednu
  • dostava proizvoda na vrata kupaca

Dinamičan, zabavan i jednostavan način za shopping Vaših kupaca! Jedna košarica, jedna uplata i jedna isporuka. E-trgovina omogućuje kupovinu Vaših kupaca u bilo koje vrijeme, s raznim opcijama plaćanja i dostave na kućna vrata.